Fix nippel

Fix Nippel

Meer dan 90 jaar een begrip in de afgelopen decennia, Metallwarenfabrik Günter Schwarz uitgewerkt onder de merknaam Fix Nippel  een toppositie binnen de industrie van kwalitatief hoogwaardige metalen hardware. Met een breed assortiment van meer dan 1500 artikelen behoren we vandaag tot één van de toonaangevende leveranciers in Europa.

Continue productontwikkeling, hoge kwaliteit, deskundig advies en superieure service heeft ons nu al jarenlang  geplaatst als zeer gerenommeerd bedrijf  en  als leverancier.

Onze hoog gekwalificeerde team in de fabriek in Hattingen zorgt altijd voor voordelige oplossingen en  snellere implementatie.

Welkom op de langjarige ervaring van Schwarz Metallwerke  en de knowhow Fix Nippel.

Perfecte prestaties, de hoogste veiligheid, bedrijfsgerichte  oplossingen.

Het bedrijf Günter Schwarz fix Nippel GmbH & Co KG ontwikkelt, ontwerpt en produceert een scala aan gevestigde producten, die worden gekenmerkt door superieure nauwkeurigheid en met de kleinste toleranties. Daarnaast bieden we onze klanten de mogelijkheid om de behoeften in directe samenwerking met ons op te lossen . De behoeften van de klant is onze maatstaf bij projectplanning en uitvoering . Of het  een tekening of monster is - we nemen probleemloos de wensen van de individuele klant over .

Kwaliteit zonder compromis

De waarborging van de kwaliteit van onze productienormen heeft maar één doel: van aanvraag tot verpakken moet foutloos en correct gaan . Onze in huis QA-systeem met meet en  testtechnologie , begeleid  het product in elke fase van de productie. Deze vijf duidelijk gedefinieerde parameters zorgen ervoor dat de voorgeschreven kwaliteit gewaarborgd blijft .De kwaliteit van het eindproduct afhankelijk  van de precieze keuze  van het gekozen materiaal. Dat is waarom wij garanderen perfecte verwerking van de verschillende staalsoorten en materialen, in alle vormen en maten

Ontwikkeling in detail, ontwikkelen tot het punt

 Günter Schwarz Nipple GmbH & Co. KG kan terugblikken op een jarenlange ervaring in ontwikkeling en design. Vandaag hebben wij de taak gemaakt om de hoogste kwaliteit  in ontwikkeling en productie kwaliteit aan te bieden . Onze kracht is de specialisatie: de optimalisering van de bestaande en de ontwikkeling van nieuwe producten. Ontwikkeling en productie wordt uitgevoerd met de meest moderne CAD-systemen, Daarnaast is het even belangrijk om te zorgen voor een optimale efficiëntie voor ons. Permanente investeringen in volledig geautomatiseerde productiesystemen met geavanceerde besturingstechnologie en de daarbij gebruikte fabricage zorgen voor de garantie  voor de vervaardiging van individuele producten en kwalitatief hoogwaardige serie.  Dit garandeert een computer  goederen doorloopsysteem  met korte levertijden, het optimaliseren van de logistieke diensten en de materiaal.

Een Team – Een Belofte : Klant tevredenheid


Online catalogus

Klik op onderstaande button "Klik hier" om de online catalogus van dit merk te bekijken.
KLIK HIER

Bach Agenturen is een handelsagentschap die buitenlandse bedrijven met hun merken bemiddelt op de Benelux markt

KOM IN CONTACT

ONZE MERKEN