Accord

Accord

Sinds 1980 heeft ACCORD zichzelf gepresenteerd als een waardig wereldwijde partner voor fietsfabrikanten. As handelsagent, werken wij samen met vele bekende merken en importeurs die jaarlijks effectief hun markt kunnen bedienen. Wij werken nauw samen met betrouwbare bronnen en zoeken de meest efficiënte manier om de producten bij onze klanten op tijd te leveren. Leveranciers vinden ACCORD dan ook een van de beste partners om mee samen te werken. Samenwerken met ACCORD, biedt voor leveranciers altijd de beste ondersteuning van wegen hun langdurige relatie en vertrouwen in elkander. Vanwege deze vertrouwen rol tussen beide partijen heeft er voor gezorgd dat ACCORD al 30 jaar actief is in deze industrie.

 

In de afgelopen jaren heeft ACCORD besloten om hun zichtveld te verruimen. Beginnende met de recente producten van leveranciers, heeft ACCORD meer energie gestoken in het onderzoeken naar innovatieve concepten, directe verbindingen van producten en de mensen in het dagelijkse fietsleven. Waardoor wij een compleet beeld hebben over product informatie, markt behoefte en zo de marktpenetratie voor klanten te vergroten. Net zoals onze blijvende werk aan fietsreparatie sets, blijven wij werken aan aftermarket producten.

 

In de toekomst willen wij meer verschillende services bieden zoals, grafisch ontwerp, verpakking ontwerp en Continuous Integration / Delivery (CI). Wij proberen dank ook een volledig uit besteedbaar ontwerp programma van prototype, unieke verf ontwerpen en web design aan te bieden. Het zal u verbazen hoe effectief u potentiele klanten kunt benaderen. Wij verwachten deze nieuwe service  mogelijkheden versoepelde omstandigheden zullen creëren voor het benaderen van de markt voor onze klanten, tegen een laag tarief. Als u enige ideeën heeft of suggesties waarbij wij u kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons  op en vertel uw verhaal. Het resultaat zult u doen verbazen!


Online catalogus

Klik op onderstaande button "Klik hier" om de online catalogus van dit merk te bekijken.
KLIK HIER

Bach Agenturen is een handelsagentschap die buitenlandse bedrijven met hun merken bemiddelt op de Benelux markt

KOM IN CONTACT

ONZE MERKEN