Remerx

Dichtbij de grens van Slovakije in Tsjechië, is er een klein dorpje genaamd Slavičín, waar al meer dan 20  jaar een van de grootste wiel en velg fabrikant van Europa gehuisvest is; Remerx.

De kantoren van Remerx zijn gehuisd in een oude Russische bunker, die in de koude oorlog gebruikt werd voor de fabricage van rakketten. Indien nodig, kunnen alle 75 werknemers daar onderduiken, met hun eigen generator zouden ze daar maanden kunnen overleven. Na de koude oorlog was er geen behoefte voor raketten  meer en zag Mr. Remerx met zijn liefde voor fietsen en technische kennis een buitenkansje en creëerde daar de Remerx wielen fabriek. Waar nu dagelijks 7.000 wielen/velgen worden gefabriceerd, wat niet eens hun maximale capaciteit is. “Indien nodig, kunnen we er 20.000 per dag maken”, zegt Mr. Remerx trots. Naast hun eigen productie, produceren zijn ook voor andere merken, die op hun beurt wereldwijd worden verkocht.

Remerx aluminium kom hoofdzakelijk uit Frankrijk, dit geeft de garantie dat de Remerx fabriek in Slavičín, altijd wordt voorzien van kwalitatieve hoogwaardig aluminium.

Opslag van het ruwe materiaal
Productie van aluminium velgen

De velgen beginnen als een technische tekening. Het ontwerp word dan doorgevoerd naar een machine die de velg uit een 6 meter lange buis van aluminium perst. Een buis van 6 meter creëert normaliter 3 spiralen. Waaruit dan basis van de velg word geslepen.

Mr. Remerx: “De stappen die genomen worden en onze manier van fabriceren, geeft minimale rest afval en fabriceren alleen met 100% recyclebare producten!”

REMERX staat dan ook voor hoge kwaliteit wielen, gemaakt door moderne productie in Europa. Zij leveren top kwaliteit tegen een goede prijs. 

REMERX wordt exclusief in Duitsland en Nederland verkocht via Messingschlager. U vindt op onze site, alles wat u moet weten over deze velgen en waar u ze kunt kopen. Heeft u vragen, u kunt reageren via ons contact formulier.

Online catalogus

Klik op onderstaande button "Klik hier" om de online catalogus van dit merk te bekijken.
KLIK HIER

Bach Agenturen is een handelsagentschap die buitenlandse bedrijven met hun merken bemiddelt op de Benelux markt

KOM IN CONTACT

ONZE MERKEN