Over Bach Agencies

Familie bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in o.a. de fiets branche.

Al jarenlang zijn wij een betrouwbare partner voor leveranciers en afnemers. Bach Agenturen is opgericht in 1984 en is een familiebedrijf .  We vertegenwoordigen onze bedrijven op de Benelux markt .  Door onze uitgebreide ervaring en kennis van de markt kan Bach  Agenturen worden beschouwd als hét adres voor al uw fiets onderdelen .

Als verkoopkantoor behartigen wij namens de fabrikanten de algemene informatie, productpromotie, verkoop en marketing richting klant. Daardoor zijn de lijnen kort en kunnen wij snel schakelen. Wij adviseren u snel en vakkundig en kunnen desgewenst het hele traject van bestelling tot en met afhandeling begeleiden. Benieuwd naar de bedrijven en merken die wij bemiddelen op de Benelux markt? Klik dan hier!
Heeft u vragen?

Wij streven naar het zo snel mogelijk oplossen van problemen en bieden onze klanten service van een hoge kwaliteit.
Read the about us page

Handelsagentschap die buitenlandse bedrijven met hun merken bemiddelt op Benelux markt.

Hierbij kan worden gedacht als; Verkoop, Marketing en Product ondersteuning. De verantwoording binnen een bepaald land is de kern van de samenwerking.

Het onderzoeken en blijven observeren van de markt oriënterend op het product.

Identificeren van kansen op de markt, deze rapporteren om zo gezamenlijk optimaal op de markt in te kunnen spelen. Actief benaderen van de markt, is bij ons ook van belang, om het product zo optimaal kunnen te positioneren.

Productondersteuning in de gehele fietsindustrie en fietsmarkt

Wij streven naar het zo snel mogelijk oplossen van problemen en bieden onze klanten service van een hoge kwaliteit. Wij helpen u ook met de extra nodige informatie als productnieuws, productdocumentatie, trainingen, enzovoort.

ONZE MERKEN