Neco

Neco

Neco Technology Industry Co. Ltd., opgericht in 1986 in Taichung, Taiwan, is vooruitlopend in machines, tooling ,  ontwerp en ontwikkeling. Acquisitie van meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van fietsen, heeft algemeen directeur Dhr Neco Wang uitgebreid bijgedragen aan niet alleen de groei, ontwikkeling en het succes van het bedrijf, maar ook de globale fietsindustrie.

Om producten van hoge kwaliteit te bieden en fabriekscapaciteit uit te breiden, wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van balhoofdstellen en bracket as onderdelen. Niet alleen kunnen we  een breed scala van toepassingen en afwerkingen bestrijken , maar we kunnen ook het uitbreiden van de capaciteiten van  koud aluminium  smeden, staal smeden , boren  en CNC afwerking, enz.

Vanaf 2010, heeft Neco Ltd.  haar productcategorieën met CNC pedalen, hubs en naven uitgebreid. Om  de beste service en kortste doorlooptijd te bieden , onderhoudt Neco Ltd. 3 fabrieken in China; één in Shunde stad, Guangdong (sinds 1997), één in Tianwang stad, Jurong stad (sinds 2000) en de laatste fabriek in Tianjin, die klaar staan voor productie  in 2013. Na voortdurende verbeteringen  en efficiënt beheer, iedere gevestigde Neco fabriek  speelt een belangrijke rol  in de Neco groep.

Onze Taiwanese fabriek richt zich voortdurend op high-end producten en groeiende ontwerpmogelijkheden met onze state-of-the-art onderzoeksfaciliteit. Wij bij Neco Ltd. zullen altijd proberen te voldoen en  het verwezenlijken van het volledige bereik van de marktvraag van economische modellen en technologisch koud gesmede CNC onderdelen. Ondertussen, Neco Ltd. zal altijd proberen te voldoen aan de verplichting om alle klanten concurrerende, hoogwaardige producten te bieden .


Online catalogus

Klik op onderstaande button "Klik hier" om de online catalogus van dit merk te bekijken.
KLIK HIER

Bach Agenturen is een handelsagentschap die buitenlandse bedrijven met hun merken bemiddelt op de Benelux markt

KOM IN CONTACT

ONZE MERKEN