Linka

Linka

Vergrendel slimmer – niet moeilijker!

LINKA is werelds eerste slimme fietsslot dat uw fiets automatisch ontgrendeld. Het is ook ontworpen om op het frame te worden gemonteerd, om zo altijd uw fiets op slot te kunnen doen.

 

belangrijkste kenmerken:

Automatisch ontgrendelen

We kennen allemaal wel hoe frustrerend het kan zijn de fiets op slot en weer van slot halen, voor een paar fluttige seconde. Sommige onder ons laten dan ook de fiets even niet op slot staan. LINKA’s revolutionaire auto-ontgrendelen-functie, hoeft u niet meer uw sleutels te  voorschijn te halen of een onhandig hang-/kettingslot te verwijderen of uw sleutel onderin uw tas te zoeken! Zodra u, uw fiets benaderd herkend LINKA u en zal de fiets ontgrendelen. Dit is niet alleen handig als u al bepakt en bezakt bent, maar ook als u even snel op doorreis bent.

Sabotage meldingen

Iedereen is helaas bekent met de bittere nasmaak van een avondje op pad met vrienden en op het moment van richting huiswaarts uw fiets gestolen is. Dit is een heel herkenbaar gevoel voor de ontwikkelaars van LINKA,  om zo nu en dan even te kijken of uw fiets er nog staat? De versnellingsmeter in het LINKA slot geeft u een notificatie op uw smartphone, zodra uw fiets in gevaar is! Maar… het bereik van een bluetooth verbinding is toch vrij kort, hoe kan dit mij helpen dan? Nou, LINKA introduceert u dan ook graag met het vernieuwde langeafstand bluetooth 4.0, wat u een geruststellend bereik geeft tot 120 meter! Begeeft u zicht buiten het bereik?  Geen zorgen LINKA laat u het weten!

Ingebouwde sirenen

Fietsen worden tegenwoordig niet meer alleen in de avond uren gestolen, dieven worden steeds brutaler en nemen hem gerust tijdens klare dag licht mee. LINKA heeft een 100dB schreeuwende sirenen ingebouwd, om de aandacht te trekken als ongewenste personen uw fiets proberen prijs te maken. Met de verfijnde drie-as-versnellingsmeter, verkleinen wij de kans op een vals alarm door het vastleggen van de methodes en bewegingen die dieven gebruiken, ten opzichten  van iemand die per ongeluk tegen uw fiets stoot of even opzij zet.

Fietsdiefstal “Heat”-Map

Geen zorgen meer waar u, uw fiets op slot zet. Zodra de fiets op slot gaat, geeft LINKA u een melding of de buurt wel “veilig” is om te parkeren. In geval van een heuse “Hot-Spot” zal LINKA u adviseren om uw fiets op een veiligere plek te parkeren. Deze functie is reeds alleen in de Verenigde Staten beschikbaar, Europa zal hoogstwaarschijnlijk snel beschikbaar zijn!

Community-based Tracking

Fiets toch gestolen? LINKA communiceert door middel van bluetooth met omringende LINKA sloten om zo via die gebruikers u de huidige locatie door te kunnen geven aan u!

Beveiliging

De gegevens van de LINKA app en het LINKA slot zijn beveiligd door middel van een Public key cryptography encryption.

Lang batterij levensduur

LINKA zo spaarzaam in energie gebruik dat een volle batterij wel tot 9 maanden mee gaat. Laad uw LINKA slot weer op, wanneer de app u helpt te herinneren en u bent weer voor een lange tijd klaar voor.

Telefoon-loos bereikbaar

Geen telefoon? Batterij leeg? Geen probleem! Door simpel uw eigen gekozen 4 cijfer toegangscode in te voeren op uw LINKA slot, rijdt u zo weer weg!

Lichtgewicht

Het LINKA slot weegt minder dan 700 gram, waarmee het u niet geremd zult worden tijdens u zorgeloze ritten op de fiets.

Linka leent zich ook perfect uit voor verhuur, zie verder beneden wat de mogelijkheden voor u kunnen zijn!

Toepasbaarheid

LINKA is zo ontworpen dat hij praktisch op iedere fiets past. Of het om een race-, mountain-, trekking-, hybride- of oma/opa fiets gaat, grote kans dat hij past. Controleer het voor ieder geval even snel op de op de LINKA fitting guide.

Vereenvoudigt vergrendelen

LINKA geeft u de mogelijkheid om uw fiets door slechts een dubbele druk op een knop op slot te zetten. Uw hoeft niet meer diep in uw tas te grabbelen of onnodig handelingen verrichten om uw nauw luisterende slot op slot te zetten. LINKA vergrendeld uw slot zoals ieder ander ringslot, zodat u verzekerd bent dat uw fiets immobiel is en er niemand ongevraagd op weg kan fietsen.

Nooit meer afvragen waar uw fiets staat.

De LINKA app houdt uw fiets en slot nauwlettend in de gaten met het batterijniveau, status, notificaties, parkeer locatie en nog veel meer!

Linka perfect voor de verhuur!

Naast innovatief ontwerp heeft Linka ook een zeer uitgebreid software programma, die u kunnen ondersteunen in uw fietsverhuur.

Met de fleet dashboard kunt u bijvoorbeeld bijhouden:

  • Het aantal gereden kilometers, handig voor onderhoud
  • Batterij status
  • Waar uw fietsen zijn geparkeerd
  • Op afstand de tijdelijke deelsleutel afnemen
  • Geofencing; Geografische afbakening mogelijkheden, waarbij u de rijders kunt verplichten om op afgesproken locaties de fiets parkeren of niet buiten een bepaald gebied mogen komen. Het slot zal dan weigeren op slot te gaan, totdat het in de afgesproken gebied bevindt.

 

Wilt u meer weten wat Linka voor uw bedrijf kan betekenen of waar u het product kunt krijgen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Source pictures and video's: Linkalock.com

Online catalogus

Klik op onderstaande button "Klik hier" om de online catalogus van dit merk te bekijken.
KLIK HIER

Bach Agenturen is een handelsagentschap die buitenlandse bedrijven met hun merken bemiddelt op de Benelux markt

KOM IN CONTACT

ONZE MERKEN